Private Home Care retningslinjer og prosedyrer

May 29

Det vil være opp til selskapet å skape den riktige sett av private hjem omsorg retningslinjer og prosedyrer for din bestemt type hjemmesykepleien. Det er flere tilgjengelige ressurser til hjemmet omsorg leverandører for å sørge for at de beste retningslinjer og prosedyrer er implementert og at din bedrift er oppdatert.

fakta

Private hjem omsorg politikk og prosedyrer er nødvendig for en vellykket hjemme omsorg virksomhet. Heldigvis trenger du ikke å ansette en advokat eller betale en forsker og forfatter til å skrive en politikk manual for din bedrift. Det er mange forhåndsskrevet manualer som du kan bruke for å implementere de riktige retningslinjer og prosedyrer for din plassering. Ved å bruke en forhåndsskrevet manuell kan du lese anmeldelser skrevet av fagfolk på området for å finne ut om den er ferdig, eller om du trenger å supplere det å møte dine behov og de regler og forskrifter i bransjen.

typer

Det finnes flere typer av retningslinjer og prosedyrer som er nødvendige for private hjem helsepersonell. Fordi disse leverandørene forholde seg til pasientjournaler HIPAA gjelder og medisinske registreringer av alle klienter må holdes konfidensielt. Ofte kandidater for ansettelse hos en hjemmepleier må gjennomgå en bakgrunnssjekk. Videre må kandidatene for sysselsetting har en årlig tuberkulose screening, og kan ha for å få sertifisering eller et lisensprogram for helsepersonell. Regelmessig kartlegging er også en vanlig praksis. Ofte når service skrøpelige eller fallende pasienter, hjemmetjenesten leverandører vil være nødvendig for å kartlegge fremgang eller tilbakegang av pasientens helse.

akkreditering

Det kan være nyttig å tilhøre en hjemmehjelp forening for å sørge for at din bedrift er klar over de eksisterende retningslinjer og prosedyrer som er allment akseptert i feltet ditt, og sørg for at du holde deg oppdatert. En av de mest fremtredende foreninger er Private Duty Hjemmesykepleie Association. Foreløpig er det ikke et robust sett med lover som regulerer hjemmehjelp og som sådan er det nødvendig for feltet til politiet seg for å sikre at et godt omdømme eksisterer.

Betydning

Retningslinjer og prosedyrer er viktig å ha på plass fordi de legitimere hjemmepleier virksomhet ved å vise potensielle kunder at du har regler for oppførsel på plass. De kan også brukes som et pedagogisk verktøy for ansatte, gir en forpliktelse sikkerhet for bedriftseiere, og, avhengig av staten, kan det være nødvendig å få en bedrift lisens. Videre private hjem omsorg politikk og prosedyrer garantere en ensartet standard vare for alle pasienter. Bortsett fra å være en generelt god forretningsskikk, å ha en politikk og prosedyrer manuell kan hjelpe ivaretar tilbydere fra diskriminering søksmål fordi de ansatte vil være nødvendig for å gi de samme tjenestene til hver klient.

betraktninger

Selv om hjemmesykepleien industrien har i stor grad utviklet egne retningslinjer og prosedyrer, er det nødvendig å holde seg oppdatert og vedlikeholde de høyeste standarder i hjemmesykepleien. Fordi selskapet vil ha ansatte som ofte trenger å arbeide selvstendig med syke klienter er det viktig at både du og de kjenner sine evner og at en overlegen er tilgjengelig til enhver tid på telefon i tilfelle det er behov for tilsyn eller et potensielt farlig situasjon oppstår.