Blokkert & infisert rive duct

October 6

Blokkert & infisert rive duct


Når en tåre duct er blokkert, hindrer den dreneringssystem rundt øyet virker som den skal. Vanlige symptomer på en blokkert rive duct er et øye som føles irritert og vises vassen.

årsaker

Mens en blokkert rive duct er vanlig hos nyfødte, skjer det hos voksne etter forhold som infeksjon, skader og irritasjoner. Svulster kan også forårsake blokkert tårekanalene.

symptomer

Foruten rive og irritasjon, symptomer på en blokkert og infisert rive duct inkluderer hevelse i hjørnet av øyet, utflod, blodig tårer og synsproblemer.

Behandling

Hvis infeksjon er årsaken til en blokkert rive duct, oftest antibiotika vil være foreskrevet for å drepe bakterier. Avhengig av graden av blokkering, kan kirurgi være nødvendig for å løse problemet.

komplikasjoner

Hvis dine tårer ikke flyter som den skal, kan blokkeringen føre til vekst av virus, sopp eller flere bakterier. Dette kan føre til stadige øyeinfeksjoner.

Forebygging / løsning

Ifølge Mayo Clinic er det ingen måte å forhindre en blokkert rive duct. Men rask legehjelp hvis øyet plager deg og hyppig håndvask kan stoppe infeksjoner.