naturopathic rettsmidler

July 26

Naturopathic rettsmidler er ansatt av naturopathic utøvere til hjelp i diagnostikk, behandling og forebygging av akutte og kroniske tilstander og sykdommer. Midler er ment å behandle den underliggende årsaken til sykdommen snarere enn dens symptomer alene. Behandlinger er vanligvis valgt for å passe den enkelte pasient, og kan omfatte botanisk medisin, manipulasjon, ernæring og andre metoder.

naturopathic Medicine

Naturmedisin gir et alternativ til konvensjonelle medisinske behandlinger. Naturopathic leger og utøvere bruker kroppens iboende evne til å helbrede og opprettholde seg selv. Snarere enn å fokusere på symptomene, behandler naturopathic lege pasienten som et helt system, og vil se på livsstil, relasjoner, kosthold, trening og andre faktorer som en del av en behandling. De behandlinger fore trekke fra en rekke alternative medisinske behandlinger som vannterapi, akupunktur, akupressur, botanisk medisin, manipulasjon og rådgivning. I noen stater og provinser, må naturopathic leger trene en akkreditert skoler av naturmedisin og pass omfattende til eksamen er fastsatt av den nordamerikanske Board of Naturopathic Sensorer (NABNE) til å bruke betegnelsen av Sjøfartsdirektoratet (lege av naturmedisin) eller ND (naturopathic doktor).

Clinical Nutrition

En viktig praksis i naturmedisin er kosthold og ernæring. Mat er ansett som en type medisin og mange medisinske tilstander kan behandles med mat og kosttilskudd. I tillegg til å regulere diett, kan fasting også bli brukt som en del av denne prosessen. Generelt, bruk av bearbeidet mat, raffinerte karbohydrater og sentralstimulerende midler er redusert, mens naturlige og økologiske produkter vektlegges.

Botanisk Medisin

Den naturopathic legen bruker anlegg og stoffer som stammer fra planter til å behandle problemer. Planter er organisk og kompatibel med kroppens kjemi. De har generelt noen toksiske bivirkninger. Noen vanlige botaniske medisiner er solhatt, ginseng, ingefær, ginkgo og Saint-Johanne-surt.

homeopatisk medisin

Homeopatisk medisin er basert på prinsippet om at likt kurerer likt. Små doser av et stoff, ofte utvannet, klar kroppen for å forsvare seg mot større doser av det. Kroppens healing og immunrespons blir styrket ved eksponering for lave doser av stoffer som er skadelig i store doser.

manipulasjon

Mye som osteopati, vil naturopathic legen manipulere muskler, bein og ryggraden. Dette kan gjøres gjennom berøring terapi, massasje, vann, varme og kulde, luft og milde pulser. Dessuten kan ultralyd og diatermi også benyttes.

Oriental Medicine

Teorier om akupunktur og meridian teori forklare kroppen på en enhetlig måte. Disse metodene er komplementære til naturmedisin og mange utøvere studere og bruke orientalske filosofier og behandlinger. Prinsippet Målet med tradisjonell kinesisk medisin er balanse, som oppnås når chi (vital kraft) flyter jevnt gjennom kroppen meridianer og yin og yang er balansert i kroppen.

rådgiving

Naturopathic leger ser betydningen av mental helse. En del av en behandling omfatter rådgivning og andre teknikker som Nia, stressmestring, hypnoterapi, biofeedback og andre behandlinger for å håndtere den mentale og psykologisk komponent av en sykdom eller sykdom.