Hvordan Apple Cider Eddik Reduser Kolesterol?

May 22

Apple cider eddik er en naturlig måte å bidra til å redusere kolesterolet. Hemmeligheten er pektin som er funnet i eddik og er løselig fiber. Den pektin kommer fra epler brukes til å lage eddik, og er ikke funnet i hvit eddik. Ved å ta eple cider eddik daglig (gjennom munnen), er du inges løselig fiber som binder seg til fett og kolesterol å eskortere dem fra kroppen, heller enn å la dem samle og føre til helseproblemer.

Måten det fungerer

Løselig fiber finnes i eple cider eddik absorberer kolesterol og fett i kroppen. Ved å absorbere den kolesterol, er kroppen i stand til å eliminere den. Når kolesterol elimineres, er det ikke lenger i kroppen for å samle og øke kolesterol til farlige nivåer. Vannløselig fiber legger også bulk og vil holde deg mett lenger. Dette signaliserer til kroppen din at du er full, og du vil slutte å spise. Ved å spise mindre, svelges deg mindre kolesterol, som også kan bidra i å håndtere kolesterolnivået.

Nøytralisere LDL kolesterol

Eplecider eddik også inneholder aminosyrer, som kan nøytralisere den dårlige LDL kolesterol. Dette bidrar til kroppen skille ut det dårlige kolesterolet på egen hånd.

Hvor mye du skal ta

Mange har funnet ut at ved å ta en ss. av eple cider eddik per dag, er de i stand til å senke kolesterolnivået og i noen tilfeller til og med gå ned i vekt. Det finnes forskjellige anbefalinger basert på vekt og evne til å håndtere smaken. Men ta minst 1 ss. for å kontrollere kolesterolnivået den naturlige måten. Selv om eple cider eddik er naturlig, anbefales det at du snakker med legen din før du supplere med det.