Terapeutiske øvelser for Low Back Pain i Spinal Segment Stabilization

August 17

Styrking de dype stabiliseringsmusklene i ryggen er en strategi i moderne fysioterapi for å behandle normal degenerering av ryggraden fra alder eller skader. Styrk og omprogrammering av ryggmuskulaturen vil gjøre ny skade betydelig mindre sannsynlig. Din trener eller fysioterapeut kan du lære øvelser i tre etapper.

1. stadie

Liggende på gulvet gir et stabilt miljø som gjør det mulig å opprettholde en nøytral ryggraden posisjon og aktivere dype musklene. En av disse øvelsene innebærer å identifisere en nøytral bekkenet stilling. Ligg på ryggen med knærne bøyd og føttene flatt på gulvet. Slapp armene langs siden. Korsryggen skal selvsagt være opp fra gulvet. Vipp bekkenet helt frem til ryggen buer fra gulvet. Deretter vipper bekkenet bakover til den presser korsryggen flat. Finn den mest komfortable posisjonen mellom disse to ytterpunktene. Det er din nøytral posisjon.
Derfra kan du gå videre til benet skli. Ligg på ryggen med en nøytral bekkenet, knærne bøyd, føttene flatt på gulvet, og armene langs sidene. Skyv venstre fot langs gulvet inntil beinet er rett. Hold nøytral ryggraden posisjon og klem dine magemuskler. Bringe den venstre foten tilbake til sin bøyde posisjon. Skyv den høyre foten frem på samme måte. Du kan gjøre så lite som fem reps per bein; Spør fysioterapeut for en spesifikk anbefaling.

Stage 2

I fase 2 vil du perfeksjonere og riktige bevegelser samtidig bygge nok muskelstyrke for å oppnå et høyt antall repetisjoner per øvelse, for eksempel 50 reps. En god øvelse for dette stadiet er kule sittende marsjerende, en øvelse du utfører på en øvelse ball. Sitt opp høye på med føttene flatt på gulvet, knærne over anklene, og tilbake i en nøytral posisjon ballen. Legg hendene på hoftene. Løft høyre fot noen inches fra gulvet og hold i 2 sekunder uten at ballen å rulle eller bevege seg. Bytt ut den høyre foten og løft venstre. Fortsett marsjerer til du kan gjøre 50 til 60 reps, eller som anbefalt av din lege eller trener.

Stage 3

Innen du kommer til den tredje fasen, bør du være i stand til å aktivere musklene kjernen ganske lett å stabilisere ryggraden i stabile og statiske øvelser, slik at du kan legge til noen dynamisk bevegelse. Stage 3 fungerer på funksjonelle bevegelser for dagliglivets aktiviteter og integrerer puste med trening. Sport, løping, tilbake utvidelser og svømming er bare noen av øvelsene du kan prøve. Du kan utføre tilbake utvidelser på gulvet, på en maskin eller på en øvelse ball. Baksiden forlengelse på gulvet er den enkleste av disse alternativene. Ligg på gulvet med hendene interlaced bak hodet. Hold bena avslappet, men presse setemuskler. Løft brystet opp fra gulvet. Pust ut mens du løfter opp. Hold deg opp i to sekunder. Pust inn og senk deg med kontrollen tilbake på gulvet. Stopp hvis du føler smerte, men ikke tretthet, i korsryggen. Du kan starte med så få som 10 reps og arbeide opp derfra.