Tørt hår naturlig rettsmidler

June 30

Tørt hår mangler fuktighet den trenger for å holde seg friske. Det kan være vanskelig å administrere og kan være mer utsatt for knop. Tørt hår kan være forårsaket av over eksponering for solen, ved hjelp av en hårføner for ofte eller bruke for mange kjemikalier til håret ditt. Hvis håret føles tørt og sprøtt, det er noen naturlige ting du kan gjøre for å rehydrere det.

Kokosolje

Oljer er svært næringsrike og har evnen til å gjenopprette noe fuktighet til håret ditt. Ta 1/2 kopp kokosolje til en byll og legge til fire karri blader. Kok i tre minutter og deretter press. Gni denne oljen på hodebunnen etter at den er avkjølt litt. La oljen sitte på hodebunnen din i en halv time, og deretter sjampo det ut. Gjenta dette noen få dager før håret begynner å vise noen forbedringer.

bananer

Bland to bananer med 1/2 kopp vanlig yoghurt. Fordel blandingen over håret fra røttene til tuppene. Dekk håret med plastfolie og sette timeren i 15 minutter. Når tidtakeren dings, kan du shampoo håret på vanlig måte. La håret tørke naturlig (blåse tørking vil føre til tørrhet til oppstår på nytt). Gjør dette en gang eller to ganger i uken for å beholde fuktigheten i håret. Du vil begynne å se resultater etter den første søknaden.

Aloe Vera

Aloe vera virker raskt for å fukte håret begynner med follikler. Den beste delen om aloe er at du kan bruke det flere forskjellige måter. Du kan drikke 8 oz. av aloe vera juice hver dag. Dette vil hydrat deg fra innsiden og ut, og det vil begynne å forbedre håret ditt, selv om det kan ta litt lengre tid enn de andre metodene. Deretter kan du ta 8 oz. av aloe vera juice og suge hodebunnen og håret med den. La den sitte i 15 minutter og skyll den ut. Gjør dette to ganger i uken. Til slutt, i stedet for aloe vera juice, gjelder aloe vera gel. Gelen er tykkere, men lettere tilgjengelig. Du kan bruke den på samme måte som du bruker juice. Bare dekke hodebunnen og håret med det og vente i 15 minutter før du skyller den ut.