Slik bruker du en badstue og dampbad for å gå ned i vekt

March 10

Mange tror at badstuer er bare en form for spa peeling og en måte å avlaste stress. Badstuer og dampbad kan også være en effektiv måte å miste overflødig væske vekt og rense kroppen for giftstoffer.

Bruksanvisning

1 Sett opp et besøk i en badstue og møte med et medlem av personalet for å diskutere dine vekttap mål. Mange steder vil ha spesielle pakker laget for dette formålet.

2 A to ganger per uke besøk er vanligvis tilstrekkelig for nybegynnere. Planlegg økter for 30 minutter om dagen. Overskudd av tiden vil ikke nødvendigvis føre til mer vekttap, men det vil føre til større dehydrering.

3 Siden kroppen blir dehydrert, bør du drikke mye vann før og etter hver økt for å forebygge alvorlige heteslag eller besvimelse. To kopper vann før og etter bør være tilstrekkelig.

4 En temperatur på 150 grader Fahrenheit vil være mer enn tilstrekkelig for dine økter; temperaturen kan økes over tid hvis nødvendig. Badstuen forårsaker væsketap - derfor, når vann brukes opp, er resultatet fluidøkning, noe som er nødvendig for å hindre dehydrering. Noen vekttap oppnås gjennom dehydrering som elektrolytter og vann ikke er fylt opp er ikke trygt.

5 De med hjertelidelser eller eldre kan ønske å konsultere med en lege før han gikk i damp behandlinger. Også, siden badstuer bare føre til væsketap, er det viktig å huske på at et sunt kosthold og mosjon programmet vil hjelpe frem din fremgang i å miste vekt.

Hint

  • Drikk rikelig med vann for å unngå fuktighet.
  • Intens varme kan føre til brannsår som er smertefullt å behandle.