Liste over positive bakterier

August 11

Liste over positive bakterier


Positive bakterier, også kalt "probiotika", "gode bakterier" eller "vennlige bakterier," er stoffer som inneholder levende organismer som gir positive fordeler når tatt av mennesker. Positive bakterier hjelpe på fordøyelsen og absorpsjon av mat og næringsstoffer. De kan også bidra til å forebygge og behandle ulike sykdommer og allergier. Probiotika er mest tilgjengelig i meieri og melkeprodukter.

lactobacilli Acidophilus

Lactobacilli produsere melkesyre fra å bryte ned karbohydrater, spesielt sukkeret laktose i melk. De trives i melk og melkeprodukter, og dermed får melk sur på grunn av melkesyrebakterier. Bedrifter bruker den i kommersiell produksjon av ost og yoghurt. Noen av funksjonene til laktobasiller acidophilus er antibiotika beskyttelse i tarmen, organisk syre produksjon, behandle hudlidelser, redusere kolesterolnivået i blodet, og avgiftning. Den produserer naturlig antibiotiske midler som hemmer en rekke bakterietyper. Den produserer også enzymer og vitamin B som bidrar i fordøyelsen. Laktobasiller acidophilus også produsere essensielle næringsstoffer og aminosyrer som deltar i reguleringen av tarmfunksjoner. Denne type positive bakterier ikke har noen kjente bivirkninger og giftighet.

bifidobakterier

En bifido bakterie er en mikroorganisme som er viktig i spedbarn og barns helse. Det er en potent naturlig antibiotika. Du kan finne denne bakterier belastningen i tarmen hos friske barn som ammes. Spedbarn som er ammet er mindre utsatt for infeksjon på grunn av forbruket av bifidobakterier. Miljøfaktorer som forurensing, mat kjemiske tilsetningsstoffer, alkohol og røyking bidra i ødeleggelsen av bifidobakterier i mødres morsmelk. For voksne, kan bifidobakterier hjelpe pasienter med leversykdom. Forbruket av bifidobakterier hjelpemidler i å redusere giftige avfallsstoffer i kroppen som kan føre til kvalme, oppkast og nedsatt appetitt. Bifidobakterier gifte leveren, hindre vekst av patogene og toksin-produserende bakterier som E. coli og Salmonella, og forbedre leverfunksjon.

Saccharomyces boulardii

Saccharomyces boulardii er en gjærstamme positive bakterier som brukes for behandling og forebygging av diaré. Det finnes forskjellige typer av diaré slått av denne type probiotiske. Noen av dem inneholder antibiotika-assosiert diaré, diaré assosiert med tube feeds, og akutt barnediaré. Leger fore dette som en behandling for diaré forbundet med HIV. Saccharomyces boulardii er nyttig i medisiner for behandling av kronisk akne, kosttilskudd, og er en god kilde til protein og B-vitaminer. Når det kombineres med Lactobacilli acidophilus, har det vært effektiv i å forkorte varigheten av vedvarende diaré hos barn.

Escherichia coli stamme Nissle 1917

Escherichia coli er en type av bakterier assosiert med mat forgiftning. Imidlertid, ble Escherichia coli-stamme Nissle 1917 (ECN) oppdaget som en sikker og effektiv probiotisk i behandling av smittsomme gastroenteritt og inflammatoriske tarmsykdommer. Det finnes kommersielt fremstilte ECN medisiner er tilgjengelige for behandling av gastrointestinale forstyrrelser så som kolitt og tarmtarmsykdom.