Naturlig hjemme rette for en gjær infeksjon

July 20

Naturlig hjemme rette for en gjær infeksjon


Det er ikke verdt å sette av behandlingen av en vaginal gjær infeksjon. Den andre du er diagnostisert er den andre du bør begynne å ta vare på den. Mange over-the-counter medisiner er tilgjengelig; men hvis du er interessert i å utrydde den naturlige måten, her er noen ideer. Disse påstandene har ikke blitt evaluert av en lege, og det er best å ta kontakt med lege før du prøver noe drastisk, eller hvis tilstanden ikke blir bedre eller blir verre.

Endringer på Home

Sove uten truser i minst åtte timer kan hindre den varme, fuktige miljø i hvilket gjæren vokser. Ventilasjon så mye som mulig vil bidra til å hindre spredning, så løse klær laget av et naturlig stoff som gjør at luften god sirkulasjon vil hjelpe. Unngå kjemiske smøremidler, tamponger, Douches og spermicider. Hold deg frisk med god mosjon, matvaner og rikelig med hvile søvn. Unngå å bruke tobakk, alkohol, narkotika eller koffein.

Her er en god oppskrift på en helbredende bad: Legg ½ kopp salt og ½ kopp eddik til et grunt fylt kar og sitte den inn til det blir kult. Man kan også Dusj med en blanding av 4 ts eddik til en liter vann for å forsøke å re-balansere den naturlige pH.

Urte og mat hjem rettsmidler

Ved å gi soppdrepende midler inn i skjeden med en tampong, kan du være i stand til å ta seg av problemet. Sette en bit av Lactobacillus acidophilus inneholder yoghurt på en tampong og sette det inn i skjeden to ganger om dagen kan re-balansere nivåene av bakterier og sopp. Ved hjelp av en tampong med noen dråper tea tree olje kan bekjempe sopp tilbake. Selv skape litt hvitløk tampong ved å pakke en fersk hvitløk fedd i cheesecloth, knytte den med unwaxed tanntråd og la den ligge i noen timer kan bidra til å bekjempe infeksjonen. Å drikke tranebærjuice er ofte anbefalt for vaginale infeksjoner, men andre kosttilskudd tillegg bør omfatte brun ris, bokhvete, hirse, kyllingsuppe, sitroner og grapefrukt (men ingen appelsiner). Urter som kan være til hjelp er OSHA og reishi.

homøopatiske midler

Calcarea carbonica kan brukes for kvinner som lider av kløe og svie. Kali bichromicum og Natrum muriaticum er to homøopatiske midler for gjær infeksjoner. Andre homøopatiske midler inkluderer Pulsatilla, sepia og svovel. Ta kontakt med en lisensiert homeopathic utøveren for dosering og for å velge de riktige medisiner