Vekt Mistet Encouragement tips

August 5

The Center for Disease Control & Prevention rapporterer at over 60 millioner voksne i USA er overvektige. Hvis du er overvektig, kan det hende du trenger noen vekttap oppmuntring tips for å hjelpe deg å nå dine vekttap mål. Prøv å lage en liste over hvorfor du ønsker å gå ned i vekt. Post denne listen på kjøleskapet og vise det hver gang du tenker på å spise mat. Holde dine mål i tankene og dine grunner for å ville gå ned i vekt vil hjelpe deg å overvinne overspising.

Tenk positivt

Noen mennesker som er overvektige gjør den feilen å tenke negativt når det kommer til vekt. Det er viktig å tenke positivt når det kommer til vekttap og tenke på hvor stor du vil føle deg om hvordan du ser ut når du mister vekt. Ikke gjør den feilen å få deprimert om hvor overvektig du er, fordi dette kan føre til at du forbruker enda mer mat. Fokuser på å fylle livet ditt med glede og unngå å spise ut av tristhet. Ved å miste vekt vil du ikke bare føle stor om hvordan du ser ut, men du har også trygghet å vite at du har blitt en sunnere person.

Lag vekttap mål

Opprette vekttap mål er en av de mest verdifulle vekttap oppmuntring tips der ute. Å ha klare mål sammen med når du ønsker å oppnå disse målene er en viktig del av vekttap. Du bør sette et mål som å miste 10 kg. i fem måneder. Etter at du har satt dine vekttap mål, spore din vekt fra uke til uke for å se om du er på vei til å nå dette målet. Du kan gi deg selv en non-food belønning for å møte et vekttap mål, slik som unner deg selv en uke lang ferie.

Vær tålmodig

Vekttap er en lang prosess og skjer ikke over natten. Dette tipset er kanskje det viktigste. Du må være tålmodig med dine vekttap mål og holde målet i sikte hele tiden hvis du ønsker å være vellykket. The Weight Control Information Network forklarer at å miste mer enn 2 kg. per uke regnes som trygt vekttap. Bare husk, hvis du mister litt vekt hver uke, vil du til slutt nå målet ditt.

Inspirerende Vekttap Quotes

Inspirerende vekttap sitater er en utmerket måte å oppmuntre deg selv til å gå ned i vekt. Catherine L. Taylor skriver "Permanent vekttap begynner med erkjennelsen av at du vil ha mer ut av livet. Du må bestemme at du fortjener mer lykke, mer glede og mer fred. Du ønsker å gå tilbake til aliveness at du ble født med . " Hvis du vil se mer inspirerende vekttap sitater fra Catherine, går hennes vekttap blogg ved å gå på linken i ressurs-boksen.

Spis smart, spise sunnere

Fokuser på å spise sunnere, og ikke bare på antall kalorier som du forbruker på en daglig basis. Det kan være lurt å handle komplekse karbohydrater for enkle karbohydrater i kostholdet ditt. Det er en bedre idé å spise komplekse karbohydrater som pasta i stedet for enkle karbohydrater som brus fordi komplekse karbohydrater vil gi deg langvarig energi og vil hindre deg fra overspising. Du kan også prøve å spise mat som inneholder mye fiber som grønnsaker fordi fiberrik måltider gir en metthetsfølelse som vil hindre overspising.

Trening

Trene daglig er en fin måte å nå dine vekttap mål raskere. The Journal of Nutrition forklarer at øvelser som resulterer i en forhøyet puls resulterer i en reduksjon i kroppsfett og en økning i muskelmasse. Prøv å trene minst 30 minutter per dag hvis du ønsker å gå ned i vekt samtidig som man bygger muskler på samme tid. Svømming, sykling, jogging og turgåing er eksempler på øvelser du kan prøve å gå ned i vekt.