Salt Flush Lemonade Diet

January 11

The lemonade diett, eller Master Cleanse, er en bemerkelsesverdig alternativ diett som renser kroppen for gamle giftstoffer i de lavere tarmen og tykktarmen, og samtidig hjelpe deg å miste midlertidige mengder vekt. Mens kontroversiell blant det medisinske fellesskapet, er Master Cleanse vokser i popularitet som en ekstrem måte å kvitte kroppen for giftstoffer og begynne å spise og leve bedre. Det er mange versjoner av rens, men den opprinnelige og mer ekstrem diett består av spyle kroppen med salt vann i begynnelsen av hver dag.

Begynnelsen Cleanse

En avføringsmiddel te skal drikkes natten før du starter Master Cleanse å starte tømming av systemet. Den avføring vil komme i løpet av den neste timen. Den første morgenen, bør en liter vann blandet med en stor mengde salt chugged, noe som vil fremkalle en avføring i 30 til 45 minutter. Deretter "lemonade mix" bør være forberedt på, som vil være det eneste du vil forbruke over varigheten av lemonade rens unntatt saltvann flush hver morgen.

Lemonade Bland ingrediensene

The lemonade blandingen vil gi din eneste næring over span av din lemonade rens, og vil bestå av sitroner, ren lønnesirup, vann, og litt cayennepepper for krydder. Den grunnleggende blanding av lønnesirup, cayennepepper og sitronsaft vil bli blandet med to liter vann og drukket regelmessig gjennom hele dagen, hver gang sultfølelse oppstå eller du får sløv. Denne blandingen vil gi deg alle næringsstoffer og vitaminer du trenger for å komme gjennom dagen, slik at du ikke er i fare for å skade deg selv om dietten er gjort for et par uker. Med hjelp av den daglige morgen salt flush, vil kroppen din naturlig presse ut alle giftstoffer som har bygget opp på innsiden av det i løpet av de siste tiårene.

Varighet av Cleanse

Varigheten av rens varierer fra person til person, men ifølge themastercleanse.org, er en tre-dagers rens minst antall dager du kan gjøre for å se noen resultater. Standarden tiden folk gjøre lemonade rens etter er sju til ti dager. Noen mennesker som har gjort The Master Cleanse mange ganger skal bo på diett i 14 til 21 dager, som er ansett som usunt etter et visst punkt, kan kroppen begynne å bruke sin egen muskel for energi og næring.

Som med alle diett, spesielt en av denne art, bør du oppsøke lege før de bestemmer seg for å gjøre det.