Hvordan bli kvitt loppene for alltid

July 10

Hvordan bli kvitt loppene for alltid


Lopper spre sykdom, gjøre deg og ditt kjæledyr ubehagelig og er vanskelige å fjerne. Parasittene lever av hunder og katter, men vil også angripe mennesker, noe som resulterer i røde kløende rundt leggen og anklene. FDA hevder at en loppe kan bite deg eller kjæledyret så mange som 400 ganger på en dag og produsere hundrevis av egg. Fordi lopper produsere så mange egg i en så kort tid, og fordi disse eggene kan ligge i dvale i flere måneder før klekking, bli kvitt loppene betyr å være vedvarende.

Bruksanvisning

1 Rengjør tunet og klippe plenen. Dyr og mennesker spore loppene innendørs så holder uteområder fri for loppe infestations er integrert til å bli kvitt parasitter for godt. Lopper trives i overgrodde miljøer. For å eliminere lopper, må du holde gresset trimmet nok til å la solen skinne hele veien til jorden.

2 Unn hagen din med produkter som dreper lopper. Nematoder er ett valg. Spray disse parasittiske organismer på plenen din, og de vil ødelegge enhver loppe larver stede. Leie en hagestell selskap å behandle hagen din for deg hvis du er usikker på hvilke produkter å velge.

3 Vask kjæledyr senger. Kast gamle dyremateriale i tilfeller av alvorlig angrep og kjøpe nytt sengetøy til å erstatte dem.

4 Støvsug huset ditt. Vær spesielt oppmerksom på områder som besøkes av kjæledyret ditt. Kast bort støvsugeren posen etter bruk.

5 "Bomb" huset med loppe bomber. Disse produktene dispergere pesticider gjennom luften for å eliminere lopper. Du og ditt kjæledyr trenger å forlate huset før plantevernmidler forsvinne.

6. Påfør loppe kontroll produkter til dine kjæledyr. Disse spenner fra aktuelle "spot" behandlinger som du bruker på kjæledyret til muntlige medisiner som dreper lopper. Din veterinær kan gi deg råd om hvilke produkter å velge eller unngå. Gre ditt kjæledyr med en loppe kam vil også hjelpe.

Hint

  • Være vedvarende. Ridding hjemmet ditt av lopper krever kontinuerlig oppmerksomhet.
  • Plantevernmidler kan være farlig for deg og ditt kjæledyr. Før du bruker noen plantevernmiddel produkt for å eliminere lopper, finne ut eventuelle bivirkninger og være på utkikk etter tegn på forgiftning.