Sikker Pilates øvelse for hofteoperasjoner

April 15

Får en hofteoperasjon kan være vanskelig. Smerten som kommer etter en eventuell operasjon er vanskelig å leve gjennom, men gange hver dag på en ny hofte er enda vanskeligere. Heldigvis kan mange pilates øvelser hjelpe behandle hoften smerte. Pilates øvelser arbeide hofter, ben og magemusklene. Disse bør gjøres gradvis og øke i regularitet og intensitet som hip hæler.

side Kicks

Denne øvelsen kan gjøres i en stående eller liggende stilling. Hvis du står, holde bena hip bredde hverandre. Pust dypt og slappe av. Sakte løfter høyre bein vekk fra kroppen. Du bør ikke flytte den mer enn ca 45 grader. Hold den i minst fem sekunder, men ikke mer enn 10 år holder bare det så lenge du føler deg komfortabel. Senk benet. Gjør dette 8 til 10 ganger for hvert ben. Hvis du fortsatt har problemer, legge seg ned. Hvil en pute mellom bena for å holde dem litt fra hverandre. Når du føler deg komfortabel med å gjøre dette regelmessig, legge små ankel vekter. Disse hjelpere styrke i hofteleddet og balansere dine kjernemuskulaturen.

stol Stands

Stol står er nyttig for de som ikke har styrke til å stå i lange perioder. Start med å sitte i en stol. Stolen skal være komfortabel som du vil være i det for en stund. Ved hjelp av armene av stolen, langsomt stå oppreist. Stå i 5 til 10 sekunder, og senk deg sakte ned til en sittende stilling. Sitt for ikke mer enn fem sekunder og deretter stå opp igjen. Prøv å gjøre minst 10 av disse en dag, men ikke tving deg selv. Bare gjør så mange du kan. Hvis du ikke kan gjøre alle 10 på en gang, rett og slett prøve å gjøre dem i løpet av dagen. Denne øvelsen vil fungere den nye hip sakte men forsiktig.

Tå og hæl Hever

Tå og hæl reiser kan bidra til å bygge opp styrke i legger og hofter etter at erstatning kirurgi. En hæl raise krever at du å stå på kanten av et trinn. Hold på en vegg, rekkverk, eller stokk for støtte. Hver hæl skal henge over kanten av trinnet litt. Sakte heve hælen på venstre ben til du er på tå hev. Hold denne posere i fem sekunder og deretter lavere. Gjør det samme med venstre ben. Gjør 10 for hver etappe. Toe høyninger er lik hæl øker unntatt gjort i revers. Heng tærne av fronten på trinnet og sakte skift vekten i hælene som du heve tærne. Hold i fem sekunder, lavere, og gjenta opptil 10 ganger. Gjør det samme for motsatt ben.