Virkninger av hypothyroid Treatment

April 20

Hypotyreose er en tilstand som oppstår når skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok thyroid hormon. Hypotyreose, hvis venstre ubehandlet, kan føre til andre helseproblemer. Dette gjør det ekstremt viktig å begynne å ta en thyroid hormon erstatnings så snart som mulig. Som et resultat av skjoldbruskkjertelhormon, kan mange positive virkninger sees.

Vekttap

Når en person lider med hypotyreose, bremser stoffskiftet ned. Når stoffskiftet bremser, vil kroppen ikke forbrenne like mange kalorier per dag, noe som fører til vektøkning. Når skjoldbrusk erstatning hormoner er tatt, vil stoffskiftet begynner å øke, slik at kroppen å forbrenne kalorier raskere og miste overflødig vekt.

Opplag forbedring

Hypotyreose får kroppen til å ha gått ned sirkulatorisk funksjon, noe som kan føre til lave temperaturavlesninger og følelsen av pinner og nåler i hender og føtter. Dette kan føre til at kroppen til å føle seg kald og kjølt, selv når alle andre rundt deg er varm. Når en erstatning thyroid hormon er tatt, vil hele sirkulasjonssystemet tilbake til sin funksjon, og blodgjennomstrømning og kroppstemperatur vil normaliseres.

åndedretts~~POS=TRUNC forbedring

Noen ganger når skjoldbrusk hormon er lav, kan luftveiene blir stresset, noe som kan føre til en følelse av kortpustethet eller et innsnevret følelse i brystet. Kortpustethet kan forverre trøtthet og mangel på energi. Dette vil bli raskt lindret når en skjoldbrusk erstatning hormon er tatt hver dag.

Økning i energinivå

En av de vanskeligste symptomene på hypotyreose er en nedgang i energinivå og en generell følelse av tretthet som kan forstyrre hvor godt du kan utføre daglige oppgaver. Når thyreoideahormoner tas daglig, energinivået begynner å komme opp igjen, og vil stige gradvis over tid. Når energinivået øker, kan det være lettere å opprettholde en sunn livsstil som innebærer daglig mosjon.

bedre søvn

Insomnia er en vanlig foreteelse når kroppen ikke produserer nok thyroid hormon. Mangel på søvn kan føre til irritasjon, kan legge til trøtthet, og kan hindre evnen til å fokusere og ta hensyn. Når skjoldbrusk erstatning hormonet blir tatt, vil søvnmønster tilbake til det normale, og søvn vil bli lettere å oppnå, og vil bli dypere, slik at du kan føle deg mer uthvilt og energisk.