Hvordan lage brystene vokse raskere

May 8

Det finnes mange metoder som er gitt for å gjøre brystene vokser raskere. Noen har små tilfeller av suksess, noen har ingen bevis, men faktisk fremme god helse, noen er myter og andre er farlige. Uansett hvilken metode du velger å bruke, husk at naturen vil gå sin gang. Brystene vil vokse som de skal og til den størrelsen som er best for kroppen.

Bruksanvisning

1 Bruk treningsutstyr til å bygge din pectoralis muskelen. Dette er den tykke muskelen under brystvevet hos kvinner. Utstyr som manualer og brystet utvidere kan bidra til å bygge Pecs.

2 Prøv andre øvelser. Strekk armene ut til siden og deretter ta hendene sammen foran brystet i en bønn positur. Trykk håndflatene sammen flere ganger, så ofte som du ønsker. Denne øvelsen, som pushups, bygger musklene under brystene og armhulene.

3 Drikk en blanding av papaya juice og melk daglig. Tilhengerne av denne metoden mener at denne drinken gir bryst-forsterke fordeler hvis tatt religiøst hver dag. Dette er mest sannsynlig å være en myte på grunn av mangel på verifiserbar bevis for suksess. Uavhengig av påstandene, denne drinken er et nyttig tillegg til kosthold. Papaya inneholder proteolytiske enzymer som hjelpemiddel i fordøyelsen av protein.

4 Lær om bryst ekstrautstyr piller. Noen av disse pillene inneholder urter som bukkehornkløver og så Palmetto, som besitter østrogen-lignende kvaliteter. Østrogen forårsaker væskeansamling i brystene. Vær oppmerksom på at østrogen er assosiert med en risiko for brystkreft. Eksponering for østrogenlignende stoffer kan øke denne risikoen.

5 Tenk bryst ekstrautstyr kremer og lotions. Disse kremer og lotions, som brystkreft Actives og TriMedica Grobust lotion, er en blanding av kjemikalier og urter (se Ressurser nedenfor). Regelmessig bruk av disse produktene er ment å stimulere veksten av fettceller i brystene og gjøre huden fast og glatt.

6 Vær tålmodig. Brystene vil vokse som de skal, og når de er ment til. Mens du venter, opprettholde en balansert diett og følge en øvelse diett. Disse er mest viktig for vekst og en sunn kropp.

7 Mer informasjon. "Boobs: A Guide to jentene" av Elisabeth Squires inneholder informasjon om de helsemessige, scener og betydningen av brystene, samt tips for bedre styring (se Ressurser nedenfor).

Hint

  • Ta kontakt med en medisinsk faglig før inntak av legemidler eller kosttilskudd. Noen bryst ekstrautstyr piller er ikke godkjent av FDA, og det er ingen verifiserbar bevis for at de fungerer. Det er en generell oppfatning at vektøkning er den raskeste måten å gjøre brystene vokse eller få større bryster. Vær oppmerksom på at overdreven vektøkning kan føre til helseproblemer som diabetes og hjertesykdommer.