Hva er et kvalifisert UHC Event?

November 9

Hva er et kvalifisert UHC Event?


UHC, eller forente Healthcare er et helsevesen konglomerat som har nettverk omfatter 632.000 leger og helsepersonell, 80.000 tannleger, og 5,060 sykehus. Over 70 millioner medlemmer sterke, er UHC opptatt av å gjøre helsevesenet mer rimelig og tilgjengelig.

Definisjon

Vanligvis må en person dekket under arbeidsgivers helsetjenester plan vente på en åpen påmelding periode for å komme seg rundt før han kan endre sin dekning. Dette skjer vanligvis årlig, en gang mellom oktober og desember. Unntaket fra denne regelen er når en ansatt opplever en "kvalifiserende arrangement", eller en stor livet endring, slik at han får lov til å endre sin arbeidsgiver-sponset helsevesenet dekning utenfor måleperioden.

eksempler

En kvalifiseringsløp er et liv endring som kan nødvendiggjøre en endring i helsevesenet dekning. Kvalifiserte hendelser inkluderer fødsel eller adopsjon av et barn; en endring i sysselsettingen; død av en ektefelle, barn eller andre avhengig; et ekteskap eller skilsmisse; Permittering eller sysselsetting endring av en ektefelle eller partner; og tapet av en ektefelle eller partner egen helsetjenester plan.

voksne barn

UHC har en litt utvidet definisjon av "kvalifiserende event" for avhengige voksne barn under 26. De vanlige parametre av ekteskap, dødsfall og fødsler gjelder, som gjør en avhengig tap av en jobb med helsevesenet dekning. Hvis en avhengig er registrert i COBRA (Consolidated Omnibus Budget Avstemming Act, eller en midlertidig forlengelse av helsevesenet dekning i tilfelle av jobb tap) og blåser det, som også teller som en kvalifiserende arrangement.