Homøopatiske midler for Blåmerker

December 19

Hvis du har en skjemmende blåmerke, kan du være på utkikk etter en naturlig, homøopatisk middel for å hjelpe fremskynde helbredelses og lette din ubehag. Vurdere å prøve kremer og aromaterapi til hjelp i healing. I tillegg er det viktig å vite når du skal ringe legen din.

blåmerke Relief

For å bidra til å helbrede dine blåmerker, vurdere å bruke arnica. Arnica kommer i gel eller pellet form for homeopatisk bruk. Arnica, som kommer fra Solblom anlegget, kan gi lindring fra muskelsmerter og stivhet fra mindre skader, slag og hevelse. Det kan også hjelpe med misfarging fra blåmerker. For å kunne bruke arnica gel, bruke et tynt lag til det berørte området umiddelbart etter skade. Deretter fortsetter bruk for tre ganger om dagen eller etter behov. For å bruke Arnica pellets, oppløse ett femtinitti under tungen hver 15 til 30 minutter før smerten er lettet.

Du kan også finne lindring fra planter og urter i form av essensielle oljer. I "The Complete Book of Eteriske oljer og Aromaterapi," forfatter Valerie Ann Worwood forteller at flere essensielle oljer kan hjelpe healing for vanlige blåmerker. Hun anbefaler å fylle to skåler med vann, en varm og kald. Legg til to dråper lavendel, tre dråper rosmarin og en dråpe geranium til hver bolle. Sug en vaskeklut i hver bolle og bruke dem alternativt til det berørte området. Etter det, fortynne følgende i en passende kaldpresset vegetabilsk olje og massasje i det berørte området: to dråper geranium, to dråper rosmarin og en dråpe lavendel.

Også vurdere å ta Ledum. ABC Homeopati sier at Ledum er nyttig for blåmerker og misfarging. I tillegg kan det hjelpe med stivhet assosiert med mindre skader. Ulike merker av Ledum har ulik dosering informasjon, så sjekk med produsenten for å finne ut spesifikke doseringsanvisningen.

For å hindre blåmerker, sørg for at du får nok vitamin C. Hvis du føler at du ikke får nok vitamin C fra kosten alene, bør du vurdere å ta en multivitamin eller vitamin C supplement.

Når skal man oppsøke lege

Selv blåmerker kan vanligvis behandles hjemme, ta kontakt med legen din dersom du synes å knuse en masse uten noen åpenbar grunn. Også, "Legers bok hjem rettsmidler for kvinner" antyder du kontakter legen din hvis du har en stor blåmerke fra en kollisjon; hvis du lett får blåmerker; hvis du er avhengig av over-the-counter medisiner som ibuprofen for en annen tilstand, for eksempel leddgikt; eller hvis du utvikler en stor, hovne blodklump, da dette kan indikere en annen tilstand.